Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai miatt aggódnak a szurkolók, friss hír jött a csapatkapitányról

2024. június 22., szombat 14:09

Ahogy arról az Index is beszámolt, a magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik nélkül tartotta meg utolsó edzését szombaton a Skócia elleni, sorsdöntő Európa-bajnoki csoportzárás előtt. A rossz előjel ellenére úgy hírlik, hogy a csapatkapitány tudja vállalni a játékot vasárnap este.

A szombati gyakorláson az első negyedóra volt nyilvános a média képviselői számára. Szoboszlai Dominik nem volt ott a 20 mezőnyjátékos között, a korábbiakhoz hasonlóan Loic Nego és Balogh Botond sem edzett, de a Le Havre légiósa az utolsó percekre már kiérkezett, hogy különedzést végezzen a fizioterapeutával.

Arról nincs még hivatalos hír, hogy sérülés miatt hiányzott volna a kapitány, de valószínűleg inkább elővigyázatosságról van szó. A Magyar Labdarúgó-szövetség később megerősítette, hogy a csapatkapitány a teljes edzést kihagyta, később sem csatlakozott a társakhoz.

Mint kiderült, Szoboszlai már pénteken sem edzett együtt a társakkal, a Nemzeti Sport úgy értesült, hogy a válogatott kulcsjátékosa tudja vállalni a játékot Skócia ellen.

Labdarúgó-Európa-bajnokság 2024, csoportkör, 3. forduló

A csoport

Az 1. fordulóban történt

A 2. fordulóban történt

A csoport állása: 1. (és továbbjutott) Németország 6 pont (7–1), 2. Svájc 4 (4–2), 3. Skócia 1 (2–6), 4. Magyarország 0 (1–5).

Nulla ponttal várja a magyar válogatott a Skócia elleni, utolsó csoportmérkőzését az Eb-n. Meglehet még a továbbjutás?

  • 27565
    Nem.
  • 16676
    Igen.

Rovatok