Index Vakbarát Hírportál

Nicola Amoruso a Lazióhoz igazolt

2008. június 6., péntek 13:30

A Reggina 33 éves gólzsákja három szezont töltött Reggio Calabriában, és ahogy tavaly, idén is az ő góljainak köszönhetően maradt bent az Amaranto.

A korábban a Juventusban és a Napoliban is megfordult Amoruso tavaly úgy tartotta bent a Regginát, hogy csatárpárjával, Bianchival ketten 35 gólt szereztek a mínusz 11 pontról startoló bordóknál. Idén 12 találat is elég volt a biztos bent maradáshoz, annak ellenére, hogy Bianchi időközben a Manchester Cityhez igazolt, majd télen visszatért, méghozzá pont Amoruso célállomásához, a Lazióhoz.

Mégsem valószínű, hogy jövőre ismét együtt játszanak, hiszen a Reggina nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen egy Amoruso kaliberű csatárt, és a hírek szerint pont a római kékeknél magát rosszul érző Bianchival próbálják pótolni első számú gólszerzőjüket. Ha azonban Pandevet valóban elviszi a Laziótól a Liverpool (Amoruso leigazolása ezt látszik alátámasztani), nem valószínű, hogy elengedik, ebben az esetben pedig a nagyok játékának ismét a kicsi issza meg a levét.

Rovatok