Index Vakbarát Hírportál

A Honvéd a Panathinaikosszal ünnepli centenáriumát

2009. február 24., kedd 17:54 | aznap frissítve

A Budapest Honvéd centenáriumi ünnepségsorozatát augusztusban a Panathinaikosz elleni gálamérkőzéssel koronázza meg. Az 1909-ben alakult labdarúgóklub tájékoztatása szerint a csúcspont az augusztus 7-étől 9-éig terjedő hétvége lesz, amikor Honvéd a Bozsik Stadionban fogadja a görög Panathinaikosz együttesét. A két egyesület megegyezett minden részletben, és a felek aláírták a mérkőzésről szóló szerződést. A két gárdát Puskás Ferenc személye köti össze, aki 1970 és 1974 között vezetőedzője volt az athéni csapatnak, melyet BEK-döntőig vezetett és két alkalommal a bajnoki címet is elhódította.
A megállapodás szerint a Panathinaikosz 45 fős küldöttsége augusztus 8-án, szombaton a délutáni órákban érkezik Budapestre. A találkozó másnap lesz 15 órai kezdettel, a zöld-fehérek a mérkőzés után visszautaznak a görög fővárosba. A megállapodásban többek között az is szerepel, hogy a vendégek a legjobb csapatukkal érkeznek Budapestre.
A jegyárusítás később kezdődik, de azt már tudni lehet, hogy a bérletesek a bajnoki mérkőzéseken megszokott árakon tekinthetik meg az összecsapást, míg a bérlettel nem rendelkezők 1800 és 5000 forint közötti áron válthatnak belépőt.

Rovatok