Index Vakbarát Hírportál

Ribéry eligazolna Münchenből

2009. július 6., hétfő 13:29

A holland Louis van Gaal edzőnek elege lett Ribéryből, és egy hétfői lapinterjúban megerősítette: a klub érdeke azt kívánja, hogy minél előbb pont kerüljön az ügy végére.

A világ egyik legjobb játékosának számító Ribéry már a múlt héten nem hagyott kétséget afelől, hogy elvágyik a bajoroktól, és a Real Madridban szeretné folytatni a pályafutását. A válogatott francia futballista erről a L’Equipe című lapnak nyilatkozott, s mindezt tetézte azzal is, hogy különböző sérülésekre hivatkozva nem vett rész a Louis van Gaal vezette első edzéseken. A hét végére azonban - legalábbis egy újabb interjú szerint - meggondolta magát, azt hangoztatva, hogy korábbi kijelentését rosszul idézték, és valójában semmi kifogása az ellen, hogy továbbra is a Bayern München mezét húzza magára.

A hírek szerint 60-70 millió euró elfogadható lenne, és a Bayernnél arra számítanak: minél inkább szorít az átigazolási idő, a Real annál rugalmasabb lesz. Louis van Gaal pedig az elmúlt hét végén közvetve kijelentette: el tudja képzelni a jövőt a világklasszis francia nélkül is. (MTI)

Rovatok