Index Vakbarát Hírportál

Ribéry Spanyolországban játszana

2009. szeptember 2., szerda 08:45 | aznap frissítve

Bár Frank Ribéry a Bayern München labdarúgója maradt erre az idényre, kijelentette, egy napon még játszik majd Spanyolországban.

„Higgyenek nekem, ha most annyira el akartam volna szerződni más klubba, akkor megtettem volna. De nem szeretnék közelharcot vívni a Bayernnel, amelynek oly sokat köszönhetek. Mindig a lehető legjobb csapatban akarok játszani, hogy trófeákért küzdjek, ez ma a Bayern, de később már más lehet” – mondta a francia válogatott futballista a France Football című lapnak adott keddi interjúban.

Ribéryért 80 millió eurót kínált nyáron a Real Madrid, de a bajor együttes vezetői visszautasították az ajánlatot. A 26 éves játékos cáfolta azt az információt, hogy a következő idényre vonatkozóan előszerződést írt volna alá a királyi gárdához, de hozzátette, egyszer biztosan a fog játszani a Primera Divisiónban.

Ribéry arról is beszélt, hogy ebben az idényben számára a francia válogatott jó szereplése a legfontosabb, amit azzal magyarázott, hogy világbajnoki selejtezőcsoportjában a csapat jelenleg csak második, öt pont hátránnyal Szerbia mögött. A Bayern gyenge bajnoki rajtját annak tulajdonította, hogy nem játszanak elég szabadon, és egyelőre nincs meg a kellő magabiztosság sem az együttesben. (MTI)

Rovatok