Index Vakbarát Hírportál

Sergio Agüero 44 milliót ér a Chelsea-nek

2009. december 3., csütörtök 08:48

Brit lapértesülés szerint a Chelsea kész 44 millió eurót fizetni Sergio Agüeróért, az Atlético Madrid argentin labdarúgójáért. A Daily Mirror című bulvárlap úgy tudja: a londoni klub irányítói és a dél-amerikai játékos képviselői hamarosan találkoznak, hogy tető alá hozzák az üzletet. A futballista, aki Diego Maradona szövetségi kapitány veje, a múlt héten cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a téli átigazolási időszakban a Chelsea-hez szerződne.

„Szeretnék segíteni az Atléticónak abban, hogy kilábaljon jelenlegi nehéz helyzetéből. El vagyok kötelezve a csapatom mellett, nem váltok klubot a télen, bármit is mondanak az emberek” – idézte az argentin válogatott támadót a Marca című spanyol lap szombaton.

A madridi alakulat messze a várakozástól elmaradva szerepel, a Bajnokok Ligájában már nem juthat tovább a csoportjából, a bajnokságban pedig 12 forduló során csupán tíz pontot szerzett, ezzel a mezőny hátsó felében található. Az Internazionale szintén bejelentkezett a válogatott támadóért.

Rovatok