Index Vakbarát Hírportál

A Nyíregyházát verte a Videoton

2010. április 11., vasárnap 19:56

Az éllovas Videoton egygólos győzelmet aratott a vendég Nyíregyháza felett a labdarúgó Soproni Liga vasárnapi mérkőzésén. A papírformának megfelelően agresszíven kezdett a listavezető Videoton: az első tíz percben három helyzetet is kihasználatlanul hagytak a fehérváriak. Az első félidőben óriási nyomás alatt volt a vendégek kapuja, a Nyíregyháza csupán szabadrúgásból veszélyeztetett. Amikor a hazai publikum nagyobb hangerőre kapcsolt, rezdült a nyírségi háló: Sándor szerzett vezetést a Videotonnak. A második félidő már kiegyenlített mezőnyjátékot hozott. Az így is aktívabb, de sokat hibázó házigazdák sikerét azonban nem fenyegette a Nyíregyháza, így maradt az 1-0.

Videoton FC-Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)

Székesfehérvár, 2889 néző, V: Németh Á.

Gólszerző: Sándor Gy. (27.)

Sárga lap: Hurt (16.), Struhár (22.), Zabos (45.)

Videoton: Sebők Zs. - Lázár (Milanovic 76.), Lipták, Horváth G., Elek - Sándor Gy., Farkas I B., Polonkai (Szakály D. 80.) - Farkas II Balázs, Nikolic (Lencse 61.), Alves

Nyíregyháza: Ovszijenko - Hurt, Kovacevic (Minczér (56.), Balbinot, Bosnjak - Zabos, Struhár - Miskolczi (Fekete 80.), Abdelali, Bouguerra - Homma (Andorka 71.)

Rovatok