Index Vakbarát Hírportál

Fehérváron játszik rangadót a Fradi futballcsapata

2010. április 22., csütörtök 11:50

A legutóbbi fordulóban a címvédő Debrecent legyőző Ferencváros a bajnoki éllovas Videotonhoz látogat a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának szombati játéknapján. A DVSC kedden pótolta a 21. körből a világítás meghibásodása miatt elhalasztott nyíregyházi találkozójukat, s magabiztosan győztek, de lemaradásuk ezzel együtt négy pont az élen álló székesfehérvári gárdával szemben. A DVSC a pénteki nyitómérkőzésen a Kaposvár együttesét fogadja, amelynek legyőzése stabil középcsapatként akár még gondot is okozhat Herczeg András tanítványainak.

A harmadik helyért a Zalaegerszeggel nagy versenyben lévő Győr a kiesés előlő menekülő Nyíregyházát látja vendégül, míg a zalaiak Kecskeméten szerepelnek. Az edzőváltást követően egyre jobb formát mutató Újpest ezúttal a Paksot fogadja, amely szintén közel áll ahhoz, hogy jövőre a másodosztályban szerepeljen. Gellei Imre vezetőedző lemondása után az új tréner, Kis Károly az előző fordulóban a listavezető Videoton ellen nem tudott pontot szerezni együttesével.

A hétvége budapesti rangadóján a bronzéremhez egyre közelebb kerülő MTK otthont játszik az utóbbi időben felemás formában futballozó Vasassal, amely az előző körben az utolsó tíz percben tudott pontot menteni a vendég Pápa ellen. A sereghajtó Diósgyőr a forduló zárómérkőzésén a Szombathelyi Haladással csap össze hazai pályán.

Rovatok