Index Vakbarát Hírportál

Az angolok elleni meccsre 701 magyar drukker vett jegyet

2010. augusztus 11., szerda 14:49

Több száz drukker érkezik Londonba, hogy szerda este a magyar labdarúgó-válogatottnak szurkoljon a legendás Wembley Stadionban az angolok elleni barátságos mérkőzésen.

A magyarok szektorába egészen pontosan 701 belépőt értékesítettek, az MLSZ a találkozó előtt 2500 jegyet kapott, ám az angol illetékesek kikötötték, hogy azokat a belépőket, amelyeket augusztus 6-ig nem vásárolnak meg, vissza kell küldeni, ellenkező esetben ki kell fizetni.
Azoknak, akik esetleg jegy nélkül érkeznek a szigetországba, nincs okuk az elkeseredésre, ugyanis még lehet belépőt venni a találkozóra, kedd este a Wembley Stadionban bőven voltak jegyek, 20 fontos áron,nem nagyon tülekedtek értük a hazai szurkolók. Elővételben mindössze 60 ezer jegy fogyott el, az új Wembleyben még egyetlen válogatott találkozóra sem voltak ilyen kevesen kíváncsiak, és még a harmad- és negyedosztálybeli csapatok számára rendezett Johnstone,s Paint Kupa döntőjét is 10 ezerrel többen látták az arénában. Az eddigi negatív rekordot a Szlovénia elleni felkészülési meccs tartja tavaly szeptember óta, 67.232 szurkolóval.

Egervári Sándor csapata magyar idő szerint 21 órakor lép pályára a Wembley Stadionban.

Rovatok