Index Vakbarát Hírportál

Két döntetlen a futball NB I.-ben

2010. augusztus 21., szombat 21:11

Gól nélküli döntetlen született a Siófok Kaposvár mérkőzésen a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójának szombati játéknapján, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek.

A megyei rangadó első játékrészében mindkét csapat előtt adódtak ziccerek, ám a mezőnyjátékosok helyett inkább a kapusok remek teljesítményéről szólt a találkozó ezen szakasza. A második félidő sokkal gyengébbre sikerült, mint az első, nagyon kevés helyzetet hozott. Ekkor már csak a küzdelem dominált és egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni.

BFC Siófok-Kaposvári Rákóczi 0-0

Siófok, 3000 néző, v.: Bognár

Siófok: Molnár P. - Mogyorósi, Graszl, Fehér, Novák - Ludánszki, Kocsis G. - Thiago (Csermelyi, 78.), Kecskés (Lukács, 64.), Délczeg (Roni, 64.) - Sowunmi

Kaposvár: Kovács Z. - Okuka, Grúz, Zsók, Gujic - Balázs B., Pedro - Pavlovic (Hegedűs D., 65.), Kulcsár (Peric, 76.), Jawad - Szepessy (Oláh, a szünetben)

Sárga lap: Szepessy (19.), Okuka (71.), Oláh (88.), Hegedűs D. (90.).

A Paks hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Zalaegerszeg együttesével a labdarúgó Soproni Liga 4. fordulójának szombati mérkőzésén.

Nem hozta lázba a nézőket az első félidő, a zalaiak vezető góljuk után visszaálltak, a Paks pedig sokáig nem tudott mit kezdeni a jól záró vendégcsapattal. A félidő derekán Montvai egyenlített, majd a hajrában a vezetést is megszerezte az egyre jobban játszó hazai gárda. Csank János cseréinek köszönhetően feltámadt a Zalaegerszeg, így élvezetesebb lett a mérkőzés, ám a Paks is veszélyeztetett. A találkozó végén Csernyánszki kapus két bravúrja kellett ahhoz, hogy a vendéglátó együttes megőrizze az egy pontot.

Paksi FC-ZTE FC 2-2 (2-1)

Paks, 1500 néző, V: Oláh G.

Gólszerzők: Montvai (29.), Kiss T. (43.), illetve Kamber (13.), Rajcomar (68.)

Sárga lap: Sifter (41.), illetve Kovács G. (40.), Rajcomar (47.), Bogunovic (54.)

Paks: Csernyánszki - Miskolczi, Éger, Fiola, Csehi - Sifter, Sipeki (Böde 73.) - Bartha, Kiss T., Heffler T. (Vayer 66.) - Montvai

ZTE: Vlaszák - Kovács G., Miljatovic, Bogunovic, Varga R. - Kamber (Horváth A. 82.), Máté P. - Szalai, Magasföldi (Rajcomar a szünetben), Balázs Zs. (Illés Gy. a szünetben) - Pavicevic

Rovatok