Index Vakbarát Hírportál

Az utolsótól kaptak ki Geráék a PL-ben

2010. december 26., vasárnap 15:08

A Premier League 19. fordulójában a West Ham 3-1-re verte a Fulham-et.

A Fulham kezdett jobban, és hamar vezetést is szerzett. A 11. percben nem tudott a West Ham felszabadítani, Hughes-t pedig egyedül hagyták az öt és felesnél. Egy balról érkező beadásra ugrott fel, és könnyedén fejelt a hálóba. A Fulham továbbra is fölényben maradt, de nem tudta növelni az előnyét.

Sőt, a West Ham egyenlített. Etuhu a 37. perben egy lapos beadáshoz rosszul nyúlt, és ezzel gólpasszt adott Cole-nak. (1-1).Nyolc perccel később a vezetést is megszerezták a fulham-i védők óriási hibáját kihasználva. Piquionne teljesen üresen maradt a kapuval szemben, két védő is a közelében volt, de nem léptek ki rá. A csatár hosszú másodperckig várt egy beadásra, azt meg is kapta, és kilépve három méterről a kapuba passzolt.

A végeredményt Cole állította be a 73. percben szerzett találatával, ismét a hazai védők hibájának köszönhetően. Hughes egy félpályás átadást fejelt le Cole elé, aki simán a kapuba passzolt.

A Fulham 2003 óta nem tudott győzni a karácsonyi fordulóban.

Gera Zoltán végig a pályán volt a Fulham-ben.

A West Ham győzelmével feljött, de a 18. hely továbbra is a kieső zónában van. A mögötte álló Wigan és Wolverhampton ráadásul két meccsel kevesebbet játszott.

Rovatok