Index Vakbarát Hírportál

A Milan a Bari ellen vigasztalódhat

2011. március 10., csütörtök 12:46

A Bajnokok Ligájától a hét közben búcsúzott listavezető AC Milan Rudolf Gergely csapata, a sereghajtó Bari ellen szeretné feledtetni a kudarcot, míg az AS Roma fővárosi rangadón javíthat a Serie A 29. fordulójában.

A Rudolfot többnyire csereként szerepeltető Bari nagyon gyenge formát mutat szinte az egész szezonban, s ami a legfőbb gondja, hogy csatárai képtelenek a kapuba találni. A csapat védekezése sem nevezhető a legjobbnak, ám a 42 kapott góljánál a 18. Lecce (50) és a nyolcadik Palermo (45) is rosszabb ebben a mutatóban, de a hatodik Roma kapusának is csupán háromszor kellett kevesebbszer kivennie a hálóból a labdát. A csatárjáték viszont minősíthetetlen Bariban: 28 bajnoki meccsen 15 gól, aminél még a 19. Brescia is héttel többet szerzett.

A Vincenzo Montellával bajnokin még veretlen AS Roma, a jelenleg negyedik Lazióval csap össze a római Stadio Olimpicóban. A fordulót a címvédő Internazionale pénteken nyitja meg, amikor Vass Ádám csapatánál, a Bresciánál vendégeskedik. Koman Vladimir és Laczkó Zsolt edzőváltáson átesett együttese, a Sampdoria Cataniába látogat.

Serie A, 29. forduló

Péntek:

Brescia-Internazionale 20:45 ó

Szombat:

Cesena-Juventus 20:45 ó

Vasárnap:

AC Milan-Bari 12:30 ó

AS Roma-Lazio 15

Cagliari-Udinese 15

Catania-Sampdoria 15

Chievo-Fiorentina 15

Genoa-Palermo 15

Lecce-Bologna 15

Parma-Napoli 20:45

Rovatok