Index Vakbarát Hírportál

Csertői gól nélküli meccsen mutatkozott be

2011. március 11., péntek 20:40

A Győr gól nélküli döntetlent játszott az MTK otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 19. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

A vendégek kispadján ezen az összecsapáson debütált Csertői Aurél, aki a hét elején Pintér Attilától vette át az együttes irányítását.

Monicomp Liga, 19. forduló:
MTK Budapest-Győri ETO FC 0-0
Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Alvaro Miquel Garcia (chilei)
sárga lap: Könyves (38.), Kanta (77.), Urbán (84.), Tischler (88.), illetve Völgyi (11.), Stanisic (13.)

MTK Budapest: Szatmári Z. - Vukadinovic, Sütő, Szekeres A., Vadnai (Vukmir, 64.) - Könyves, Pátkai (Urbán, a szünetben), Kanta, Gál, Ladányi - Eppel (Tischler, 84.)

Győri ETO FC: Stevanovic - Takács Á., Stanisic, Djordjevic, Völgyi - Dinjar (Niksic, 85.), Kiss M., Ji-Paraná, Pilibaitis, Koltai (Bugerra, 85.) - Alekszidze (Copa, 85.)

A győri szurkolók egy maroknyi csapata csak az első negyedóra végén érkezett meg a Hidegkuti Stadionba, ám nem maradtak le semmiről, ugyanis az első félidőt főképpen a mezőnyben küzdötték végig a csapatok. A két kapust csak egy-két gyengébb kísérlettel tesztelték a támadók.
A fordulást követően szinte azonnal vezetést szerezhetett volna a Győr, Ji-Paraná azonban elhibázta a ziccert. A folytatásban is inkább a zöld-fehérek veszélyeztettek, ám a befejezéseknél rendre hibáztak. A hajrában sem született gól, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Rovatok