Index Vakbarát Hírportál

Dzsudzsák és Juhász játéka kérdéses a hollandok elleni visszavágón

2011. március 26., szombat 17:36

Elek Ákos és Lipták Zoltán eltiltást miatt biztosan nem léphet pályára kedden Amszterdamban, a hollandok elleni Európa-bajnoki selejtezőn, ezért Egervári Sándor szövetségi kapitány Debreceni Andrást, a Honvéd védőjét, valamint Komlósi Ádámot, a Debrecen futballistáját hívta meg a magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szombati beszámolója szerint az is biztossá vált, hogy Hajnal Tamás sérülés miatt szintén kihagyja az összecsapást, ráadásul a hollandok elleni pénteki, 4-0-ás vereséggel zárult találkozót követően Dzsudzsák Balázs, valamint Juhász Roland szereplése is kérdésessé vált.

"Dzsudzsák Balázs korábbi sérülése kiújult, Juhász Roland pedig rúgást kapott a lábára, mindkettőjük játéka kérdéses a visszavágón - mondta Egervári Sándor az mlsz.hu-nak. - A kiesők helyére a tartaléknak nevezett játékosok közül Debreceni Andrást és Komlósi Ádámot hívtam be a keretbe, ők vasárnap reggel csatlakoznak hozzánk. A keddi mérkőzésen szeretném frissíteni a csapatot, ezért a kényszerű cserék mellett is tervezek változtatásokat az összeállításon."

A magyarok kedden az Amsterdam Arenában lépnek pályára a világbajnoki ezüstérmes ellen.

Rovatok