Index Vakbarát Hírportál

Milla Jovovich és Rihanna a Sahtar születésnapján

2011. május 15., vasárnap 14:46

Milla Jovovich ukrán származású hollywoodi filmcsillag és Rihanna Grammy-díjas énekesnő is fellépett szombat este a kelet-ukrajnai Donyeck csapata, a Sahtar megalapításának 75. évfordulójára rendezett ünnepségen.

"Azért jöttem el, mert szurkolok ennek a kiváló csapatnak" – mondta Jovovich a sajtótájékoztatón. A színésznő egy narancssárga-fekete színű Jovovich 75 feliratú mezt kapott ajándékba.

A Donbassz Aréna stadionban tartott ünnepségen több ezer résztvevő előtt idézték fel a csapat történetének legjelentősebb állomásait. Beszédet mondott  a Donyeck megyéből származó Viktor Janukovics államfő is, majd száz szurkoló bevonult a hatszoros ukrán bajnok és UEFA-bajnok csapat trófeáinak másolataival.

A hétszáz táncos részvételével bemutatott show-t a játékosok és edzők bevonulása követte, majd Rinat Ahmetov, a klub tulajdonosa, Ukrajna leggazdagabb embere kitüntette a klub legidősebb és legfiatalabb bérletesét.

Az ünnepi alkalomra készített óriás tortán a gyertyákat Milla Jovovich fújta el, aki a Boldog születésnapot című dallal köszöntötte az ünneplőket. Végezetül Rihanna adta elő sikerszámait, majd tűzijáték zárta az ünneplést. 

Rovatok