Index Vakbarát Hírportál

Koman: Az ultrák késsel fenyegetőztek

2011. május 25., szerda 17:32 | aznap frissítve

"Nem rossz a helyzet, de még annál is rosszabb. Remélem, meg fogom találni a közös nevezőt a Sampdoria vezetőivel, mennék én mindenfelé, csak el Olaszországból. Volt olyan, hogy a szurkolók csuklyában felszálltak a buszra és késsel fenyegetőztek" - nyilatkozta Koman Vladimir a futballválogatott telki edzőtáborában.

A Samp kiesett a Serie A-ból, amit az ultrák nehezményeztek: "Ott a drukkerek szerepét kicsit túlértékelik, ők pedig vissza is élnek ezzel. Olyan helyen szeretnénk futballozni, ahol fontosnak érzem magam, ahol játéklehetőséget kapok. Lehetőleg maradnék külföldön".

A válogatott jövő pénteken Luxemburggal barátságos, négy nappal később San Marinóval Eb-selejtező meccset játszik, erre készül szerdától a keret több tagja Egervári Sándor szövetségi kapitány vezetésével.

Mivel többeknek még klubjukban tétmérkőzésük van, ezért csak a futballisták egy része találkozott szerdán Telkiben. Egervári szerint az összetartásnak így is nagy jelentősége van, mert a gárda nem "szabadságról esik be."

Rovatok