Index Vakbarát Hírportál

Paulo Sousa nem fél a Sturm Graztól

2011. július 11., hétfő 18:01

A Videoton portugál vezetőedzője jó együttesnek tartja a Sturm Grazot, de nem fél a Bajnokok Ligája-selejtezős ellenféltől. "Nyerni akarunk, de tisztában vagyunk az ellenfél erejével. Tapasztalt és egységes a Graz, játékosai három-négy éve együtt futballoznak".

A Sturm mentálisan és akaraterő tekintetében rendkívül erős, mindezt az bizonyítja, hogy az utolsó fordulóban nyerte meg az osztrák bajnokságot.
"Nekünk is ilyen mentalitással kell pályára lépnünk. 180 percen keresztül teljes odaadást, kemény koncentrációt várok el a csapatomtól".

A Videoton szerinte jó úton jár és az első tétmérkőzésen, a Szuperkupán szerzett győzelem tovább erősítette az együttest.Sousa észrevette a hibákat is, melyeket remélhetőleg a BL-selejtező párharcára már kijavítanak.

A székesfehérváriak 20 játékossal utaznak Ausztriába és kedden este, valamint szerda reggel is tréningeznek a mérkőzés helyszínén, Klagenfurtban, majd 20:30 órától játszanak a Szabics Imrét is foglalkoztató osztrák bajnokkal a BL-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén. A visszavágót egy héttel később Székesfehérváron rendezik.

Rovatok