Index Vakbarát Hírportál

Már 18 600 jegy elkelt az Albert-emlékmeccsre

2011. november 8., kedd 19:16

A jegyárusítás hétfő reggeli megkezdése óta több mint 18 500 belépőt foglaltak le az Albert Flórián-emlékmérkőzésre, amelyen a magyar válogatott Liechtensteinnel találkozik pénteken 18 órától a Puskás Ferenc Stadionban.

Az MLSZ szerint ez azt jelenti, hogy hamarosan az összes - ingyenesen beszerezhető - jegy elfogyhat. Pénteken 16:30 órakor lesz a kapunyitás. Az MLSZ az átvizsgálás és beléptetés miatt mindenkit arra kér, hogy előre vegye át belépőjét, és időben érkezzen a stadionhoz. Az emlékmérkőzésre is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint bármely válogatott találkozóra, azaz pirotechnikai eszközök használatára nincs lehetőség, az erre alkalmas eszközöket a biztonsági szolgálat elkobozza.

A stadionba szánt szurkolói transzparensek ellenőrzését 15:30 órakor, a Körcsarnok bejáratánál végzik a hatóságok. A liechtensteiniek elleni meccs helyszíne eredetileg Székesfehérvár lett volna, ám Albert Flórián halála miatt az MLSZ elnöksége arról határozott múlt csütörtöki ülésén, hogy a találkozót a Puskás Ferenc Stadionban rendezik meg. 

Rovatok