Index Vakbarát Hírportál

Pénzbüntetést kapott a fradistát lerúgó Balogh

2011. december 7., szerda 16:28

Balogh Miklós, a Békéscsaba középpályása a hétvégi, Fradi elleni Magyar Kupa meccsen szállt bele nyújtott lábbal Martin Kleinbe, akit le is kellett cserélni. A játékos csak sárgát kapott az esetért, másnap a Facebookon azt írta, törlesztett.

Pásztor József, a Békéscsaba vezetőedzője az eset után úgy nyilatkozott, ha rajta múlik, nem lesz eltiltás. Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója nyílt levelet írt Csányi Sándor MLSZ elnöknek, amiben azt állt, ha rajta múlna, Balogh örökös eltiltást kapna.

"Balogh Miklós megbeszélte az esetet Martin Kleinnel, aki bocsánatot kért tőle ugyanúgy, ahogy a csapattársaitól és a vezetőségtől is. Gyerekes hülyeséget követett el, pedig egyetemet végzett fiatalról van szó. A tanulság, hogy legközelebb ezeket a dolgokat is bele kell venni a szerződésekbe, hisz közszereplőkről van szó. A továbbiakban nem szeretnénk ezzel az üggyel foglalkozni. Mellbevágó volt számára az említett mondat, így karácsony előtt" – mondta a beol.hu-nak Gera Imre ügyvezető, aki hozzátette, a kiszabott pénzbüntetés pontos mértéke nem publikus.

A békéscsabai támadót, Jimmy Jones Tchanát, mint visszaesőt, két soron következő Magyar Kupa országos főtábla mérkőzésről tiltották el - piros lapot kapott a találkozón -, a zöld-fehérek kapusát, Jova Leventét pedig egy meccsre tiltották el ― őt is kiállították az említett találkozón. Az MLSZ nem foglalkozott Balogh Miklós ügyével.

Rovatok