Index Vakbarát Hírportál

Kommandósakció zavarta meg a Kaposvár szerbjeit

2012. március 26., hétfő 11:43 | aznap frissítve

A Kaposvár a hétvégén otthon kapott ki 3-2-re a Siófoktól, és közel került a kiesőkhöz. A csapat első két gólját a bal oldalról kapta, a szerb védő, Borisz Gujics lemaradt az emberéről, de amíg a pályán volt, végig indiszponáltan játszott, írja sonline.hu. Sisa Tibor edző még az első félidőben lecserélte a játékost, aki mint kiderült, nem véletlenül mutatott gyenge teljesítményt.

A lap szerint a mérkőzésre tartó szerb játékosra és szintén szerb csapattársára, Miroszlav Grumicsra a kaposvári pályaudvar környékén kommandósok csaptak le. A rendőrök több autóval feltartóztatták a sötét színű, szerb rendszámú autót, és fegyverrel kiparancsolták őket.

A lap úgy tudja, egy névtelen bejelentés alapján a rendőrök fegyvereket kerestek, de miután kiderült, hogy a két férfi nem fegyvercsempész, hanem NB I.-es futballista, továbbengedték őket.

Az Index megkereste a Somogy megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan cááfolták, hogy fegyverrel kényszerítették volna ki a játékosokat az autóból. "Az ellenőrzés
alkalmával fegyvert nem találtak kollégáink és más hasonló információkról sem tudunk beszámolni. Az igazoltatott személyek sem az intézkedés során sem azt követően nem jelezték, hogy őket
bármiféle sérelem érte volna a rendőri intézkedés miatt" - írja a megyei rendőrfőkapitányság.

Rovatok