Index Vakbarát Hírportál

Összeverték Buzsáky csapattársát

2012. június 4., hétfő 13:17

Egy liverpooli nightclub előtt verték meg hétfő hajnalban Joey Bartont, a Queens Park Rangers középpályását. A huszonkilenc éves focista az arcán szenvedett sérüléseket.

A labdarúgó a Daily Mail információi szerint barátnőjével tartott hazafelé a hajnali órákban, amikor két férfi szidalmazni kezdte, majd meg is támadták. A rendőrök perceken belül a helyszínre érkeztek. Egy twitteren terjedő fotó alapján a félmeztelenül balhézó Bartont a rendőrök és valószínűleg a barátnője igyekeztek visszafogni.

A helyszínen egy huszonegy éves férfit vettek őrizetbe a hatóságok, a focista önként távozott és úgy döntött, nem tesz feljelentést.

Joey Barton három hete még a pályán balhézott, a Premier Liga utolsó fordulójában a Manchester City elleni meccsen előbb lekönyökölte Tevezt, amiért kiállítottak, majd fellökte Agüerót és Kompanynak is neki akart menni. A visszaeső focistát súlyosan megbüntette az Angol Labdarúgó Szövetség, tizenkét meccsre eltiltottak és hetvenetötezer fontos büntetést kell fizetnie.

Rovatok