Index Vakbarát Hírportál

Tőzsér autóját Pesten feltörték, genkes csapattársai minden cuccát elvitték

2012. június 7., csütörtök 13:28 | aznap frissítve



Az Andrássy úton feltörték Tőzsér Dániel válogatott futballista autóját, amiből ellopták hozzá látogató korábbi csapattársai, Thibaut Courtois és Jelle Vossen csomagjait.

A FourFourTwo című szaklap csütörtöki értesülése szerint a belga Courtois - aki az Európa Liga-győztes Atlético Madrid kapusa -, és honfitársa, a Genket - Tőzsér volt klubját - erősítő Vossen a budapesti megérkezése után a magyar játékossal a belvárosba autózott, ahol a csomagtartóból kilopták a két vendég bőröndjét, bennük a ruhájukkal és útlevelükkel.

"Alig két órája érkeztünk Budapestre, azért, hogy meglátogassuk a barátunkat, a családját, megnézzük Magyarországot, erre ott állunk minden cucc nélkül" - mondta a lapnak Courtois, aki hozzátette: szerencse, hogy a személyi igazolványukat, telefonjaikat és pénztárcájukat magukkal vitték az ebédhez.

Tőzsér pár héttel ezelőttig még a Genkben játszott, mostanában fog csatlakozni új klubjához, a Genoához.

Hétfőn Mocsai Lajosnak, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának autóját törték fel az Andrássy úton, és vittek el két számítógépet, benne a szakember számára fontos kézilabdás statisztikákkal, tanulmányokkal.

Rovatok