Index Vakbarát Hírportál

Ismét közvetít NB I.-es meccseket a Duna

2012. július 26., csütörtök 20:22

A londoni olimpia alatt a Duna kilenc mérkőzést közvetít élőben a pénteken induló labdarúgó OTP Bank Liga 2012/13-as szezonjának első három fordulójából.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleménye szerint a hétvégi nyitókör pénteki napján 19 órától a Diósgyőri VTK-Újpest FC találkozó lesz látható a Dunán, majd szombaton szintén 19 órától a címvédő DVSC-TEVA és a Győri ETO FC összecsapását, vasárnap pedig 15:30-tól az MTK-Kaposvár mérkőzést követhetik figyelemmel a nézők.

A közleményből kiderül, hogy a második fordulóból jövő pénteken az Egri FC-FGSZ Siófok, egy nappal később a Győri ETO FC-Szombathelyi Haladás, majd vasárnap az Újpest FC-Videoton FC meccs lesz látható a Dunán. A csatorna a harmadik körben az FGSZ Siófok-Szombathelyi Haladás, a Diósgyőri VTK-Egri FC és a Videoton FC-Budapest Honvéd FC találkozókat sugározza majd élőben.

Az MTVA és a Sport TV-t működtető Chello Central Europe közös pályázattal nyerte el az Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett versenyprogramok következő négy bajnoki idényében sorra kerülő mérkőzések közvetítésének jogait.

Rovatok