Index Vakbarát Hírportál

A PSG nem engedi a Real Madridhoz Ancelottit

2013. május 13., hétfő 20:28

Nasszer al-Kelafi, a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke úgy tűnik nem akarja elengedni Carlo Ancelotti vezetőedzőt a Real Madridhoz.

"Tárgyaltam a Real Madrid képviselőivel, de neki a következő évre is szerződése van. Ő egy fantasztikus ember, biztos vagyok benne, hogy tiszteletben tartja majd a szerződését" - nyilatkozta Nasszer al-Kelafi, aki óriási összegeket elköltve olyan játékosokat csábított a klubhoz, mint Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi és Javier Pastore.

A csapattal vasárnap este a klub történetének harmadik bajnoki címét szerző Ancelotti a televízióban nem válaszolt arra a kérdésre, hogy marad-e a klubnál.

"Majd leülünk a klubvezetőkkel megtárgyalni a dolgot" - mondta a tréner. Erre reagálva az elnök csak annyit mondott, nem tervezte, hogy elbeszélget Carlo Ancelottival, akinek érvényes szerződése van.

A sajtó korábban kész tényként számolt be arról, hogy a korábbi Milan-tréner lesz José Mourinho utódja a Real Madridnál, miután a portugál edző visszatér korábbi sikerei színhelyére, a Chelsea-hez.

Rovatok