Index Vakbarát Hírportál

Ribérynek esze ágában sincs máshova igazolni

2013. június 5., szerda 10:29

Franck Ribéry el tudja képzelni, hogy pályafutása végéig a Bayern München futballistája marad. A francia játékos a Bildnek azt mondta: olyan boldog, mint még soha életében.

"A magánéletem is teljesen rendben van. Miért igazolnék máshova, ahol talán nem érezném magam ilyen jól? Ha valamikor itt abbahagyom a játékot, akkor azt úgy szeretném megtenni, mint egy nagyúr. Egy búcsúmeccsel, ahogy Mehmet Scholl is" - nyilatkozott a 30 éves labdarúgó, aki oroszlánrészt vállalt abban, hogy a bajorok idén a bajnokságot, a kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerték. A korábbi német válogatott Scholl 1992 és 2007 között erősítette a Bayernt, amelynek színeiben 334 mérkőzésen 87 gólt szerzett.

Ribéry elárulta, hogy szerződésének meghosszabbítása már csak formalitás: "Szóban már mindenben megegyeztünk. És nálam az igen az igen! Tulajdonképpen nincs is szükség papírokra, de természetesen aláírjuk, amit kell, a következő adandó alkalommal" - fogalmazott. A 42-szeres válogatott középpályás 2007 óta szerepel a Bayern Münchenben.

Rovatok