Index Vakbarát Hírportál

Két évig nem mehet Honvéd-meccsekre

2013. november 4., hétfő 16:17 | aznap frissítve

A Honvéd nem vacakol, előbb bezáratta az ultrák szektorát, most egyiküket két évre valamennyi otthoni és idegenben játszott meccsről is kitiltotta. Azt sajnos nem közölték, hogy mi történt. Alább a közlemény.

A Budapest Honvéd FC november 1-i hatállyal egy személyt, aki a múlt heti Kemecse SE – Budapest Honvéd FC Magyar Kupa mérkőzés után viselkedésével szégyent hozott a Budapest Honvédra és a kispesti szurkolókra, két évre kitiltotta a Bozsik Stadionból és a Budapest Honvéd idegenbeli mérkőzéseiről is. Miután a Magyar Labdarúgó Szövetség jelenleg is dolgozik azon a metóduson, amely lehetővé teszi, hogy a vendégcsapat kontrollálni tudja a jegyárusítást a vendégszektorba az idegenbeli mérkőzéseken, így a fent említett kitiltás a Honvéd idegenbeli mérkőzéseire is vonatkozik. Az új jegyértékesítő rendszerről valószínűleg még ezen a héten értesíteni fogjuk szurkolóinkat.

A kitiltott személyt a kitiltásról értesítettük, és már a Budapest Honvéd FC – Győri ETO mérkőzést sem tekinthette meg. Klubunk vezetősége, játékosai, és edzői őszintén remélik, hogy szurkolóink megértik bizonyos elemi viselkedési szabályok betartásának szükségességét nem csak a Bozsik Stadionban, de idegenbeli mérkőzéseken is. Továbbra is számítunk szurkolóink támogatására, amely oly sokat jelent csapatunknak és klubunknak.

- áll a Budapest Honvéd honlapján olvasható közleményben.

Rovatok