Index Vakbarát Hírportál

Balotelli most a gesztusa miatt fizet

2014. január 28., kedd 09:32

Tízezer eurós (hárommillió forint) pénzbüntetést kapott Mario Balotelli, az AC Milan olasz válogatott labdarúgója, aki a vasárnapi bajnoki mérkőzésen obszcén gesztussal sértegette a Cagliari szurkolóit.

liga fegyelmi bizottsága hétfő este jelentette be a 23 esztendős csatárra kirótt szankciót, amelyet a hivatalos indoklás szerint azért kapott, mert sértő és kihívó mozdulattal hergelte a közönséget.

A találkozót 2-1-re nyerte a Milan, a ghánai származású Balotelli az egyenlítő gólja után mutogatott a Cagliari drukkereinek, reagálva azok rasszista bekiabálásaira, írta az MTI.

A botrányos viselkedéséről is híres támadó összegyűjtötte szezonbeli nyolcadik sárga lapját - amelyet épp az ominózus mozdulat miatt kapott -, ezért ki kell hagynia a Milan következő bajnoki meccsét, amelyet a gárda hazai pályán, a Torino ellen vív majd.

Balotelli ebben az idényben már letöltött egy három mérkőzésre szóló eltiltást is, azt azért szabták ki rá, mert inzultálta a játékvezetőket a Napoli elleni mérkőzés végén.

Rovatok