Index Vakbarát Hírportál

Két döntetlen az NB I.-ben

2014. március 29., szombat 18:26

Nem hozott gólt a sereghajtó Kaposvár és az utolsóelőtti helyen álló, vendég Paks szombati mérkőzése a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában, mint ahogy a PMFC-Kecskemét mérkőzés sem, írja az MTI. A paksiak bajnoki nyeretlenségi sorozata már 15 találkozó óta tart, de a kaposváriak sem tudtak nyerni legutóbbi kilenc meccsükön.

A sok hibával tarkított, alacsony színvonalú találkozón alig volt igazi helyzet. A vendégek valamivel közelebb jártak a győzelem kiharcolásához, de Antal néhány szép védésének köszönhetően gól nélküli döntetlen maradt az eredmény. Ez egyik csapatnak sem ér sokat a bennmaradásért vívott küzdelemben. A Pécs gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában.

A PMFC KTE elleni negatív statisztikája így nem változott: a baranyai alakulat változatlanul képtelen NB I-es találkozón, hazai pályán legyőzni a kecskemétieket.

Pécsett óriási lendülettel kezdte az összecsapást a hazai csapat, amely az egész első félidőben jóval veszélyesebben futballozott, mint riválisa. A kecskemétiek elvétve jutottak csak el a pécsi tizenhatosig, miközben a hazaiak számos helyzetet puskáztak el.

Fordulás után valamivel jobban játszott a KTE, kiegyenlítettebbé vált a játék. Mindkét csapat igyekezett helyzeteket kialakítani, de ezeket egyik sem tudta kihasználni: a pécsiek a 75. percben egy szabálytalan gólig jutottak, a Kecskemétnek viszont még ez sem jött össze.

    OTP Bank Liga, 22. forduló:

Kaposvári Rákóczi-MVM Paks 0-0

Kaposvár, 1500 néző, v.: Fábián

    sárga lap: Firtulescu (16.), Coroian (49.), Okuka (80.), Florean (90.), illetve Délczeg (48.), Szabó J. (67.), Fiola (74.), Tóth B. (77.), Könyves (79.)

    Kaposvári Rákóczi:

Antal B. - Okuka, Lebbihi (Diallo, 71.), Mbemba, Mulemo - Murai (Jammeh, 55.), Coroian, Balázs B., Kovács O. (Florean, 37.), Firtulescu - Kink

    MVM Paks:

Molnár P. - Heffler T., Fiola, Horváth G., Szabó J. - Bartha, Windecker, Tóth B., Kecskés (Bori, 60.), Délczeg (Könyves, 63.) - Simon A. (Báló, 84.)

PMFC-Matias - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-0

Pécs, 1300 néző, v: Vad II

    sárga lap: Nagy J. (89.), illetve Karan (30.), Eninful (62.), Balázs Zs. (90.)

    Pécs:

Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Márkvárt, Horváth A., Koller (Bailo, 79.), Kővári (Rácz, 89.), Szatmári - Wittrédi (Pölöskey P., 61.)

    Kecskemét:

Poleksic - Póti, Karan, Varga R., Forró - Gréczi, Eninful, Savic (Nagy P., 63.), Vukasovic, Bebeto (Szécsi, 39.) - Pavicevic (Balázs Zs., a szünetben)

Rovatok