Index Vakbarát Hírportál

A Tottenham nem kereste De Boert

2014. április 30., szerda 13:31

A Tottenham Hotspur cáfolta, hogy megkereste volna Frank De Boert, miszerint legyen a labdarúgócsapat vezetőedzője a következő idénytől.

"Teljességgel pontatlanok azok az értesülések, melyek szerint megkerestünk más klubokat az edzőkérdésben, ugyanis egyetlen egyesülettel sem vettük fel a kapcsolatot ebben az ügyben" - áll a londoni gárda honlapján olvasható szerdai közleményben.

De Boer jelenleg az Ajax Amsterdam trénere és kedden azt mondta, a Tottenham felvette a kapcsolatot Marc Overmars technikai igazgatóval az ő megszerzésével kapcsolatban. A 43 éves holland szakember egyúttal jelezte: együttese a múlt hétvégén sorozatban negyedik alkalommal is bajnok lett, de a pontvadászatnak még nincs vége, és addig mindenképpen az amszterdami klubnál végzett munkájára összpontosít, utána viszont meghallgatja az ajánlatot.

Az észak-londoniak jelenleg a hatodik helyen állnak a Premier League-ben, ez éppen Európa Liga-indulást ér. A jelenlegi vezetőedző, Tim Sherwood szerződése elvileg a 2014/15-ös szezon végéig szól, ám brit sajtóértesülések szerint a klub vezetősége hajlik az edzőváltásra.

Rovatok