Index Vakbarát Hírportál

A Pancho Arénában még nem nyert a Puskás Akadémia

2014. május 3., szombat 22:08

A címvédő Győri ETO FC 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombati játéknapján. Horváth Ferenc együttese ezzel a sikerrel pontszámban utolérte a listavezető Debrecent.

Az első félidőben a Győr volt a kezdeményezőbb, a szakadó esőben azonban csak rögzített szituációk után láthatott helyzeteket a Pancho Aréna közönsége. Hazai oldalon egy szöglet után Tóth I Balázs került helyzetbe, a vendégek pedig Dinjar révén egy szabadrúgásból a kapufát találták el. A fordulást követően vezetést szerzett a vendég gárda, Kalmár gyönyörűen tekert a kapuba, a labda a kapufáról vágódott a hálóba. A hazaiak támadójátéka Lencse pályára lépésével feljavult, ennek ellenére a győriek irányították a találkozót és nem is engedték ki kezükből a győzelmet.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Puskás Akadémia-Győri ETO FC 0-1 (0-0)

Pancho Aréna, 3300 néző, v.: Németh Á.

Gólszerző: Kalmár (59.)

Sárga lap: Tóth II B. (3.), Denkovic (29.), Szekeres (83.), illetve Pátkai (47.), Lipták (60.), Kalmár (68.)

Puskás Akadémia: Hajdúch - Szélesi, Vaszicsku, Szekeres A., Nagy Zs. - Czvitkovics (Szakály D., 64.), Tóth II B., Polonkai (Berki, 77.), Tóth I B., Denkovic - Tischler (Lencse, 69.)

Győr: Kamenár - Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar (Dudás, 79.) - Kalmár (Trajkovic, 83.), Pátkai, Kamber - Strestík (Burgos, 90.), Andric, Varga R.

Rovatok