Index Vakbarát Hírportál

Pécsen folytatta menetelését a Diósgyőr

2014. augusztus 24., vasárnap 20:38

A Diósgyőr 2-1-re nyert a Pécs vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. Mostani sikerével a miskolci csapat továbbra is veretlen, míg a pécsiek nyeretlenek maradtak.

A várakozásoknak megfelelően a Diósgyőr lendületesen kezdett, így az első félidő közepére Gosztonyi András duplájával má megnyugtató előnyt szerzett. A Pécs ezt követően bátrabban támadott, de szépítenie nem sikerült a szünetig.

A folytatásban a hazai csapat egyértelműen átvette a játék irányítását, mindent egy lapra feltéve rohamozott, számos gólszerzési lehetősége akadt, de valamennyi kihasználatlanul maradt egészen a hosszabbítás utolsó pillanatáig, amikor büntetőből szépített a PMFC, de a vendégek sikere így sem forgott veszélyben. (MTI)

    OTP Bank Liga, 5. forduló:

PMFC-Matias - Diósgyőri VTK 1-2 (0-2)

Pécs, 3000 néző, v.: Szabó Zs.

    gólszerzők: Wittrédi (94., 11-esből), illetve Gosztonyi (14., 21.)

    sárga lap: Rácz (48.), illetve Nikházi (18.), Németh M. (20.), Antal (85.), Egerszegi (89.)

    PMFC-Matias:

Gőcze - Nagy J. (Wittrédi, 76.), Balogh B., Romic, Uzoma - Szatmári L., Horváth A., Márkvárt, Mohl (Rácz, 33.), Heffler N. - Pölöskey (Frőhlich, a szünetben)

    Diósgyőri VTK:

Antal - Okuka, Alves, Kádár, Husic - Gosztonyi (Takács T., 80.), Elek, Nikházi (Egerszegi, 68.), Németh M. (Bognár I., 52.), Bacsa - Grumic

Rovatok