Index Vakbarát Hírportál

A nap száma: 4599

2014. november 3., hétfő 22:58

Idegenben nyert a Sunderland, a Crystal Palace-t verte a Premier League hétfő esti meccsén, ilyen sikerre pedig régóta vártak a vendégdrukkerek. A Crystal Palace már a 25. másodpercben vezethetett volna, de Phil Dowd játékvezető csúnyán elnézett egy szerelésnek látszó szabálytalanságot, és nem adott büntetőt a hazaiaknak. Aztán Steven Fletcher egy szép fejesgóllal a Sunderlandot juttatta előnyhöz.

A második félidő elején egyenlített a Crystal Palace. Már Samak is gólt fejelhetett volna, de azt még védte Pantilimon, majd Campbell sarkázását, a menteni igyekvő Wes Brown a saját kapujába jutatta. Az egykori manchesteri védőnek ez volt a 6. öngólja a Premier League-ben, nála többször Richard Dunne (10), és Jamie Carragher (7) hibázott többet.

Jorrdi Gómez a 75. percben, okos góllal juttatta megint előnyhöz a vendégeket, Mile Jedinak pedig egy ostoba szabálytalanság után kiállítatta magá. Az utolsó pillanatban Fletcher második gólját is megszerezte, így 12 év után nyert megint hétfő esti PL-meccset a Sunderland.

Jordi Gomez with a brilliant finish! https://t.co/qWtINLxp02

— Football Swoop (@SwoopTransfer) November 3, 2014

Crystal Palace-Sunderland 1-3 (0-1)

Rovatok