Index Vakbarát Hírportál

A Bristol Citynek nem sikerült a bravúr

2015. január 25., vasárnap 17:33

A West Ham jutott az FA Kupa legjobb 16 csapata közé, miután 1-0-ra legyőzte a harmadosztályban szereplő Bristol Cityt a kiscsapat otthonában.

Az első félidőben inkább a Bristolnak akadt gólszerzési lehetősége, de ez rendre kimaradt. A második játékrész végén, a csereként beállt Sakho döntötte el a meccset. A West Ham csak a negyedik Premier League-s csapat volt, amely bejutott a nyolcaddöntőbe, vasárnap aztán az Aston Villának, az Arsenalnak is sikerült, a Stoke hétfő este próbálkozhat.

Megismételt meccsen juthat tovább a Manchester United, a Sunderland és a Liverpool. A legjobbak közül a Crystal Palace, a West Bromwich, és a Leicester jutott már tovább.

Az Aston Villa és az Arsenal is elég nehezen jutott a legjobb 16-ba. A londoniak helyzete sokáig nagyon simának tűnt, aztán a 75. percben szépített a Brighton, majd az utolsó percekben az arsenalos Calum Chambers kézzel ütött be egy badásba, amelyért 11-es járt volna. Ha azt megkapja a Brighton, ismétlésre menthette volna a meccset. A találkozó azért Tomás Rosicky hanyag kapásgóljáról marad emlékezetes.

Rosicky magánszáma

FA Kupa, 4. forduló: Bristol City-West Ham United 0-1 (0-0), Aston Villa-Bournemouth 2-1 (0-0), Brighton-Arsenal 2-3 (0-2).

Rovatok