Index Vakbarát Hírportál

Győri ETO: lesz NB I.-es meccs, az edzéseket is megtartják

2015. március 13., péntek 11:47

Az NB I.-es Győri ETO FC helyzete egyre bizonytalanabb a Quaestor-ügy miatt, de a futballklub Facebook-oldalán néhány napnyi hallgatás után péntek délelőtt megjelent egy közleményt.

Ebban arról tájékoztatták a szurkolókat, hogy a klub futballcsapatai - az NB I-es, a női NB II.-es, az NB III.-as és valamennyi korosztályos csapat - pályára fog lépni a hétvégi fordulóban, így megrendezik a március 16-i, hétfői Győri ETO FC - Lombard Pápa NB I.-es mérkőzést is.

Az is kiderült, hogy Miriuta László és az első csapat mindennap a tervezett edzéseket megtartotta, ahogy az utánpótlás csapatok edzői is. További bejelentéseket egyelőre nem tesznek, mert a lehetséges megoldásokat akarják előkészíteni előbb. 

„Köszönjük a türelmet és a megértést is, hogy elfogadták: a jelenlegi körülmények között az elmúlt napokban nem tudtunk a nyilvánosság elé állni – és most sem tudunk még ennél több információval szolgálni. Arra kérünk mindenkit, akinek valaha fontos volt az ETO, a hétfői mérkőzésen jelenlétével támogassa klubunkat, hogy idővel újra olyan sportélményeket élhessünk át együtt, mint amiket közösen már átéltünk" – olvasható a közleményben. 

A Quaestorhoz tartozik a klub otthona, az ETO Park is, a több épületből álló komplexum magában foglalja a stadiont, az edzőközpontot, a klubházat, az utánpótlásképző akadémiát, a gimnáziumot, a kollégiumot, az ETO Park Élményközpontot, valamint a négycsillagos businesshotelt.

Rovatok