Index Vakbarát Hírportál

Walesben nyert a verhetetlen Liverpool

2015. március 16., hétfő 22:51

A Liverpool 1-0-ra győzte le a Swansea-t idegenben, a Premier League 29. fordulójában. A találkozó egyetlen gólját Jordan Henderson szerezte úgy, hogy egy nagyszerű kiugrás után a menteni igyekvő védő pont a liverpooli lábára rúgta a labdát, amely az Fabianski fölött a hálóba perdült.

A Liverpool ezzel a győzelemmel az ötödik helyen áll. 13 meccse veretlen a Premier League-ben, legutóbb 2014. december 14-én, a Manchester United otthonában kapott ki. Azóta tizszer nyert, háromszor döntetlent játszott.

A másodosztályú Reading jutott az FA-kupa elődöntőjébe, miután a hétfői, megismételt meccsen 3-0-ra legyőzte a harmadosztályú Bradford Cityt. Gyakorlatilag a kilencedik percre eldőlt a meccs, ekkor már 2-0-ra vezetett a Reading. A Bradford a portugál Filipe Morais kiállítása miatt emberhátrányban játszotta végig az utolsó fél órát.

A Reading a döntőbe jutásért az Arsenallal játszik majd hazai pályán, a meccset április 18-án játsszák. A másik ágon az Aston Villa a Blackburn-Liverpool meccs továbbjutójával találkozik majd.

Premier League, 27. forduló: Swansea-Liverpool 0-1 (0-0)

FA-kupa, negyeddöntő, megismételt meccs: Reading-Bradford City 3-0 (2-0)

Rovatok