Index Vakbarát Hírportál

Chiellini nem tart az újabb harapástól

2015. május 20., szerda 11:47

Nem jelent gondot a Juventust erősítő Giorgio Chiellininek, hogy a korábban őt megharapó barcelonai Luis Suárezzel is találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében.

"Nem probléma, nincs mit tisztáznom vele, nincs bennem harag" - nyilatkozta Chiellini, aki elmondta, a Real Madrid elleni továbbjutás óta mindenki Suárezről kérdezi őt.

"Találkozni fogok vele a pályán, mint ahogy Karim Benzemával is találkoztam" - utalt az olasz védő a Reallal vívott elődöntős párharcra. "Cristiano Ronaldo ellen is védekeztem, ezúttal Lionel Messi és Neymar ellen kell majd. Számomra nincs különbség."

Suárez a tavalyi világbajnokságon harapta meg Chiellinit, és tettéért a vb-k történetének legsúlyosabb büntetését kapta. Négy hónapra eltiltották mindennemű futballal kapcsolatos tevékenységtől, emellett 100 ezer svájci frank (mintegy 25,2 millió forint) befizetésére is kötelezte őt a nemzetközi szövetség.

Az uruguayi támadó Patrice Evrával is találkozhat a berlini fináléban június 6-án. A francia hátvédet még a Liverpool játékosaként illette egyszer rasszista jelzőkkel, amiért nyolc mérkőzést kellett kihagynia. (MTI)

Rovatok