Index Vakbarát Hírportál

Megszületett Messi második fia

2015. szeptember 11., péntek 16:31

Lionel Messi, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgója kihagyta csapata e heti edzéseit, de játékra kész az Atlético Madrid elleni szombati rangadón.

A négyszeres aranylabdás azóta nem edzett együtt társaival, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünet után visszatért az argentin válogatott csapattól. Második gyermeke születése miatt kapott engedélyt a távolmaradásra.

„Messi tőlem és a klubtól is megkapta az engedélyt, hogy személyes okok miatt kihagyja az edzéseket. Ott van a keretben, és holnap játékra kész lesz" - nyilatkozta pénteken Luis Enrique, a csapat vezetőedzője.

Később a futballista testvére, Matias Messi a Twitteren gratulált, és kiderült, Lionel Messi második gyermeke péntekre virradóra született.. Az újszülött is fiú, és a Mateo nevet kapta. Messinek és élettársának, Antonella Roccuzzónak már van egy közös gyermeke, a három éves Thiago.

Eltiltása miatt nem léphet pályára a hétvégén a hátvéd Gerard Pique, és ezúttal valószínűleg kimarad a Barcelonából a vádlisérüléssel bajlódó kapus Claudio Bravo is. Utóbbit Marc-André ter Stegen pótolhatja a madridi Vicente Calderón stadionban.

Rovatok