Index Vakbarát Hírportál

Mourinho: Felejtsük el a céljainkat

2015. december 6., vasárnap 12:25

A címvédő Chelsea az angol bajnokságban 1-0-ra elvesztette a Bournemouth elleni, hazai szombati mérkőzést, az edző José Mourinho most is a bírót kritizálta, mert szerinte csapatának büntetőt kellett volna kapnia, amikor a vendégek gólja előtt nem sokkal Simon Francis kézzel ért a labdához. De elismerte, hogy náluk is vannak problémák. 

"Az első félidőben passzívak voltunk, és nem gyakoroltunk megfelelő nyomást az ellenfélre. Amikor nálunk volt a labda, nem játszottunk gyorsan, a labda nélküli időszakokban pedig nem tudtunk gondot okozni a vendégeknek. A második félidőben ez már rendben volt" - mondta. 

A csapat 14. helyen áll, és már Mourinho is belátta, hogy ideje módosítani a célkitűzésen. "Azt mondanám, koncentráljunk a következő meccsünk megnyerésére, és felejtsük el a célokat. A mostani találkozó előtt az erőviszonyok miatt úgy gondoltam, sorozatban három-négy mérkőzést megnyerhetünk, és ezzel december végére a várakozásaimnak megfelelő pozícióba kerülhetünk".

Elmondta, hogy korábban a legjobb négy közé kerülés volt a minimális elvárás a csapattal szemben, most viszont azt tartja reálisnak, hogy ott legyenek a hatos élmezőnyben a bajnokság végén. Azt is elmondta, hogy nem új játékosok vásárlásával akarja megoldani a problémáikat, de a keret tagjainak többségétől jobb hozzáállást vár, írja az MTI. 

Rovatok