Index Vakbarát Hírportál

Hart és Sterling is három-négy hetet hagy ki

2016. március 21., hétfő 11:38

A Manchester City két labdarúgója, Joe Hart és Raheem Sterling is kihagyja sérülés miatt az angol válogatott soron következő két barátságos mérkőzését.

"Raheemnek az ágyékában, míg Joe-nak a vádlijában sérült meg egy izom - közölte a Manchester Unitedtól elszenvedett vasárnapi 1-0-s bajnoki vereség után Manuel Pellegrini, a Manchester City vezetőedzője. - Úgy gondolom, hogy egyik izomsérülés sem egy hét alatt gyógyul, normál esetben legalább három-négy hetet vesz igénybe a felépülés."

Az angolok szombaton Berlinben a világbajnok német válogatottal játszanak felkészülési mérkőzést, majd három nappal később Hollandiát fogadják a Wembley Stadionban.

Az Eb-felkészülés hajrájában - várhatóan már a kapus Harttal, valamint Sterlinggel -, május 22-én a törökök ellen lép pályára Manchesterben Roy Hodgson szövetségi kapitány együttese, az ausztrálokkal öt nappal később Sunderlandben mérkőzik meg, míg a magyarok Európa-bajnoki csoportellenfelével, a portugál együttessel június 2-án játszik a Wembleyben.

Az Eb-szereplésüket június 11-én, Marseille-ben az oroszok ellen kezdik meg az angolok, majd Lens-ban és Saint-Etienne-ben lépnek pályára június 16-án és június 20-án, a walesiek, illetve a szlovákok ellen. (MTI)

Rovatok