Index Vakbarát Hírportál

Kollégánk nívódíjas lett

2016. május 9., hétfő 23:36

A Magyar Sportújságírók Szövetsége hétfő este, Tápiószentmártonban díszvacsorán adta át az MSÚSZ éves kitüntetéseit. A zsűri elnöke Dénes Tamás volt.

Nívódíjat kapot az Index sportújságírója, Ághassi Attila. A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) kongresszusán az osztrák válogatott Gárdos Róbert pingpongozóval készült riportját díjazták. Ausztriában sikerágazat lett a férfi asztalitenisz, Gárdos ott válhatott sztárjákékossá.

Nívódíjas lett még Czégány Pál, a FradiMédia főszerkesztője és Nagy Zsuzsanna operatőr-vágó, Égerházi Péter, a Hajdú-bihari Napló újságírója, Fejér Balázs, a KarcFM-ben készített beszélgetésért, Szirtesi László fotóriporter, Vámos Tamás, a Sport Plusz szerkesztőségvezetője.

Életműdíjat kapott Malonyai Péter, a Nemzeti Sport főmunkatársa és Szalay Péter, a 2017-es vizes-vb médiaigazgatója. Feleki-díjat nyújtottak át Méhes Gábornak, a Sport TV riporterének és Vincze Andrásnak, a Nemzeti Sport labdarúgórovat-vezetőjének. A Gyulai István díjat Fábik Tibor, a Magyar Idők sportújságírója, Mohai Gábor, a Nemzeti Sport és a Kisalföld tudósítója, Szűcs András, a Nemzeti Sport munkatársa, Tóth Anita, a Nemzeti Sport rovatvezetője, valamint Vobeczky Zoltán, az M4 Sport szerkesztője kapta meg.

Rovatok