Index Vakbarát Hírportál

Az NHL betiltja az őrült bostoni nyalakodását

2018.05.06. 18:13

Minden idők egy legbizarrabb közleményét adta ki szombaton az NHL: a Twitterre posztolt pár sorban az áll, hogy a liga nyomatékosan felszólítja a Boston Bruins játékosát, Brad Marchandot, hogy fejezze be az elfogadhatatlan viselkedést, amit tanúsít, különben komoly retorziókra számíthat.

De hogy mire is gondol az NHL? Arra, hogy a játékosoknak és a ligának elegük lett abból, hogy a 29 éves kanadai csókolgatja és nyalogatja az ellenfeleit.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor pénteken Marchand megnyalta a Tampa Bay játékosát, Ryan Calllahant.

 A For The Win gyűjtése alapján Marchand legalább 2014 áprilisa óta terrorizálja a ligát nyelvével és ajkaival, bár akkor még a csapattárs Jarome Iginla kapott egy csókot gratuláció gyanánt.

2015 márciusában szintén örömében cuppogott, Max Talbotnak adott csókot egy győztes gól után (csak a plexijére), majd 2016 februárjában az ellenfél Patrrick Eavest próbálta megcsókolni a Dallas elleni meccsen. 2017 novemberében a Toronto Maple Leafs-játékos Komarov arcára nyomott puszit egy dulakodás végén, idén áprilisban pedig újra Komarovot találta meg, akit nyakon nyalt.

Hát itt tartunk, meglátjuk, meg lehet-e fékezni Marchand nyelvét.



Rovatok