Index Vakbarát Hírportál

Még két hely kiadó a női kézi BL-ben

2010. november 15., hétfő 09:10

A nyolc középdöntős helyből hat már elkelt a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A Győri Audi ETO KC mellett a montenegrói Buducnost Podgorica, a spanyol Itxako Navarra, a norvég Larvik, a román Oltchim Valcea és a szlovén Krim Ljubjana már ott van a legjobbak között. Az A csoportban a Podgorica már első, a svéd Sävehof biztos kieső, a továbbjutó második helyért a záró fordulóban az orosz Dinamo Volgograd és az utolsó két kiírásba győztes dán Viborg mérkőzik egymással. Amely a harmadik lesz, átkerül a KEK nyolcaddöntőjébe.

A B csoportban a DVSC-Korvex kiesett, a Navarra meg első helyen került tovább. Hogy ki lesz a második és harmadik, majd az osztrák Hypo NÖ és a német HC Leipzig szombati ausztriai meccsén dől el.

A C csoportban a Larvik első, a Valcea pedig második helyen zár. A francia Toulon és a dán Randers ezért harcol, hogy melyikük kerüljön át a KEK-be.

A D csoportban a Győr és a Ljubljana szombaton eldönti, ki lesz az első és a második. Az orosz Zvenyigorod már KEK nyolcaddöntős, a horvát Podravka Koprivnica pedig kiesett.

Rovatok