Index Vakbarát Hírportál

Mégsem reménytelen a Fradi-óvás

2014. szeptember 25., csütörtök 10:34 | aznap frissítve

Az FTC-Rail Cargo Hungaria szerint a HC Leipzig–Ferencváros női Bajnokok Ligája-selejtezőre vonatkozó óvásukat a nemzetközi szövetség a fellebbezés után mégis befogadta, írja a Nemzeti Sport. Az EHF arról tájékoztatta a klubot, hogy első fokon tárgyalja meg az óvást. 

Bognár László, a FTC kézilabda-szakosztályát működtető kft. ügyvezető igazgatója azt mondta, „elvégeztünk minden szükséges papírmunkát, beadtuk a fellebbezést az EHF eredeti döntése ellen. Ezt követően pedig az európai szövetség szerda késő este értesített minket, hogy mégis befogadta az óvásunkat, és visszautalta az ügyet a jogi bizottság elé, amely első fokon tárgyalja azt. Vagyis jogszerű volt az óvásunk, nem rontottunk el semmit”.

140921 FTC- Leipzig - időn túl esett gól

A botrányos körülmények között véget ért BL-selejtezőben a Fradi álláspontja szerint, a büntetőpárbajt jelentő egyenlítő gól a végső dudaszó után esett. Az FTC vasárnap befizette az 1000 eurós óvási díjat és hétfőn óvott. Ezt az EHF első formai okokra hivatkozva visszadobta. Az ügyben a napokban várható végső döntés.

Rovatok