Index Vakbarát Hírportál

3-ból 3 vereség: a norvégoktól is kikapott a férfi kéziválogatott

2015. január 11., vasárnap 13:19

Férfi kéziválogatottunk a spanyolok és a lengyelek elleni vereség után Norvégia ellen zárta az oviedói nemzetközi felkészülési tornát vasárnap délelőtt.

A mieink Ancsin és Bodó révén átlövésből rendre eredményesek voltak, három góllal is vezettek, de végül szünetre kétgólos maradt a magyar vezetés, olvasható a kéziszövetség honlapjának tudósításában

A második félidő borzalmasan indult: Császár gólján kívül rövid időn belül kaptunk ötöt. 21-18-ról vissza tudtunk jönni Harsányi és a bombaformában játszó Ancsin találataival, ám előjöttek ugyanazok az összeszokatlanságból adódó hibák, mint a spanyolok ellen.

Norvégia tartotta két-háromgólos előnyét, ha nem Hansen, akkor Reinkind és Jondal góljaival (24-21). Jakobsen harmadik két perces kiállítása alatt Harsányi és Nagy László is gólt szerzett, majd Bodó révén egyenlítettünk, de 25-25 után két norvég gól következett, a mieink védekezésben nem tudták megfelelően útját állni a norvégoknak és Christensen is jól védett.

Az utolsó perc 27-25-ös skandináv előnynél kezdődött, a végén még O’Sullivan, majd hetesből Harsányi talált be, így két gólos vereséggel, a 4. helyen zárták a tornát a magyarok.  

Rovatok