Index Vakbarát Hírportál

Lengyel csapattal kezd a Csurgó az EHF-kupában

2015. július 21., kedd 12:56

A férfi EHF Kupában a Csurgó lengyel, a női EHF Kupában a Dunaújváros izraeli vagy olasz, a Siófok bosnyák vagy portugál, a női KEK-ben az Érd horvát vagy svájci ellenféllel találkozik majd - tájékoztat az MTI az európai kupák keddi, bécsi sorsolásáról.

A Csurgó a második fordulóban kapcsolódik be a sorozatba, riválisa a lengyel Pogon Szczezin lesz, amely ugyancsak abban a szakaszban kezdi meg szereplését az EHF Kupában. A női EHF Kupa harmadik fordulójában a Dunaújváros ellenfele az izraeli HC Holon és az olasz Indeco Converso párharcának győztese lesz, míg a Siófok vagy a bosnyák ZRK Ilidzával, vagy a portugál Alavarium Love Tiles együttesével csap majd össze a legjobb 16 közé kerülésért.

Az Érd a női KEK harmadik fordulójában kapcsolódik be a küzdelembe, a horvát ZRK Umag és a svájci LK Zug második fordulós összecsapásának továbbjutójával találkozik majd a 16 közé jutásért.

    Férfi EHF Kupa:

    2. forduló (a 32 közé jutásért):

Csurgó-Pogon Szczecin (lengyel)

    Játéknapok: október 10/11. és 17/18.

    A Grundfos-Tatabánya a 3. fordulóban (a 16 közé jutásért) csatlakozik a mezőnyhöz, és a csapatnak október 20-án sorsolnak majd ellenfelet.

    Női EHF Kupa:

    3. forduló (a 16 közé jutásért):

Dunaújvárosi Kohász KA - HC Holon (izraeli)/Indeco Conversano (olasz)

Siófok-Galérius Fürdő - ZRK Ilidza (bosnyák)/Alavarium Love Tiles (portugál)

    Játéknapok: november 14/15. és 21/22.

    Női KEK:

    3. forduló (a 16 közé jutásért):

Érd - ZRK Umag (horvát)/LK Zug (svájci)

    Játéknapok: november 14/15. és 21/22.

Rovatok