Index Vakbarát Hírportál

A Szeged a Montpellier ellen lépett nagyot felfelé

2015. október 24., szombat 19:06 | aznap frissítve

A Mol-Pick Szeged a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjában a 6. fordulóban a francia Montpellier-t győzte le 28-27-re. 

A két csapat a forduló előtt azonos pontszámmal állt. Az MTI tudósítása szerint végig fej fej mellett haladtak a csapatok, s nemcsak a félidőben álltak döntetlenre, hanem a második játékrész hajrájában is. Az 58. percben a szünet után először tudott kétgólos előnyre szert tenni a Szeged, amely a vége előtt 2 másodperccel egy francia szabaddobást tudott hatástalanítani, így leszakította ellenfelét.

A meccs legjobbja a nyolc gólig jutó Bombac volt.

A Szeged következő meccse november 14-én, a svéd Kristianstad elleni hazai összecsapás lesz.

A meccs után Juan Carlos Pastor, a szegediek edzője azt mondta, hogy csapata a meccs elejétől nagy nyomás alatt játszott, mert nagyon fontos mérkőzést játszottak, „olyan, mintha 4 pontot nyertünk volna. A fiúk odatették magukat, nagy szívvel játszottak, ezért tudtak nyerni. A vége felé, emberhátrányban tudtak jól védekezni, és labdát szerezni, ott dőlt el a meccs”. Hamarabb is el tudták volna dönteni a meccset emberelőnyben, de nem tudtak hárommal elhúzni, értékelt a szegediek edzője.

Rovatok