Index Vakbarát Hírportál

A Győr a föld fölött járt, csúnya vereség húzta vissza

2015. október 26., hétfő 09:13

Hiába játszott még Görbicz Anita is, a Győri Audi ETO KC 26-21-re kikapott a dán Midtjyllandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi mérkőzésén.

A házigazda Győr jól kezdett, 9-4-re is vezetett, de a dán csapat ledolgozta a különbséget a félidő végére, 11-11-ről folytatták a játékot. A Midtjylland a második félidő elejét hatékony védekezéssel nagyon megnyomta, ötgólos előnybe került, amit aztán meg is tartott a meccs végéig.

„Gratulálok a Midtjyllandnak a győzelemért, valójában nem adtak nekünk esélyt, főleg a második félidőben. Minden lépésünkre megtalálták a választ, amely egy figyelmeztetés számunkra. Nem találtuk a megfelelő lövőpozíciókat, 10 centivel a föld fölött jártunk a Vardar-meccs óta. Ez mindenképpen az én felelősségem, hogy a csapatot nem húztam vissza a földre az első győzelmünk után. A BL-sorozat nagyon hosszú és nagyon nehéz, ezt kell szem előtt tartanunk, és meg kell találnunk azokat az energiákat, amelyekre támaszkodhatunk, ha egy rosszabb napot fogunk ki” – mondta Ambros Martín vezetőedző.

A csoport állása: 1. Midtjylland 4, 2. Vardar Szkopje 2 (60-52), 3. Győr 2 (48-48), 4. Hypo NÖ 0

Rovatok