Index Vakbarát Hírportál

Verőlegényeket hívtak a komlói kézilabda-szurkolókra?

2016. február 15., hétfő 09:12

A pénteki PLER–Komló NB I.-es kézilabdameccsen a biztonsági őrök verőlegényeket hívtak a vendégcsapat szurkolóira, írja a Bama.hu.

A komlóiak utazását szervező Szolnoki Richárd elmondta, körülbelül hatvanan mentek Pestszentlőrincre. Az első félidőben is volt már feszültség, több komlói részeg volt, egyikük egy söröspoharat is bedobott a pályára. A biztonsági őrök figyelmeztették is őket.

A második félidő végén a komlóiakat meglepetésre a vészkijárat felé terelték, ahol "kigyúrt, kopasz, megkülönböztető mellényt nem viselő verőlegények" vártak rájuk. A komlóiak azt állítják, hogy a főrendező hívta őket telefonon.

„Beszorítottak minket egy szűk helyre, s ütöttek mindenkit, akit értek. Huszonnyolc éve járok sporteseményekre, ilyen alattomos módszerrel még sehol sem találkoztam. A nők sikítva menekültek, volt, akinek az álla repedt fel, mások egy szép tiplit kaptak. A történtek után húsz percig vártunk rendőrségi intézkedésre, de nem történt semmi – mondta Szolnoki Richárd.

A Sport36-Komló vezetősége az ügy kivizsgálását kérte a Magyar Kézilabda Szövetségtől. A PLER is vizsgálatot rendelt el.

Rovatok