Index Vakbarát Hírportál

Veszprém a BL-ben: nagyon kemény lesz

2016. május 26., csütörtök 14:04 | aznap frissítve

A hétvégén rendezik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjét. Aron Palmarsson, az MVM Veszprém izlandi játékosa az MTI szerint azt mondta, csalódás lenne számára, ha nem ők nyernék a négyes döntőt.

Az izlandi szerint jók az esélyeik, hiszen kiváló gárdájuk van. „Ez az együttes az elmúlt években lépésről lépésre egyre közelebb került a trófea elhódításához. Idén szeretnénk megnyerni a BL-t. Minden más csalódás lenne számomra" - mondta Palmarsson. 

A játékos tavaly, még a THW Kiel színeiben kilenc gólt szerzett a Veszprém elleni elődöntőben, de így is a magyar bajnok került a fináléba, ahol aztán kikapott a Barcelonától. Palmarssonnak ez lesz a hatodik Final Fourja, a Kiellel 2010-ben és 2012-ben nyerni tudott.

A veszprémi edző, Xavi Sabaté hangsúlyozta: véleménye szerint csapata készen áll a megméretésre.  „A fiúk nagyon jól és nagyon keményen dolgoztak az egész szezon során. Elérkezett a kölni hétvége, ám mi jelenleg csak a THW Kielre koncentrálunk. Akárcsak eddig, most is mérkőzésről mérkőzésre haladunk. Tudjuk, hogy nagyon kemény lesz, a Final4-ban már minden csapat fantasztikus" - fogalmazott Sabaté, akinek vezetőedzőként ez lesz az első négyes döntője.

A spanyol szakvezető külön megköszönte szurkolóiknak, hogy sokan közülük elutaznak Kölnbe, és ott buzdítják a kedvenceket.

 A mérkőzések:

Helyosztók vasárnap

Rovatok