Index Vakbarát Hírportál

12 gólos győzelem, és az edző mélységesen csalódott

2018. május 10., csütörtök 09:17

Kifejezetten izgalmas a női kézilabda bajnokság hajrára, miután a Győr-Ferencváros meccsen két góllal nyert a hazai csapat. Mivel vendégként kettővel kapott ki, az egymás elleni eredmények egálban vannak, ezért a gólkülönbség dönt majd, melyik csapat a bajnok.

A Fradinak volt egy elmaradt mérkőzése, ezt pótolta Békéscsabán, és Elek Gábor vezetőedző a 12 gólos siker ellenére elégedetlen volt, a klub honlapján szólalt meg.

A legfontosabb üzenete:

"Nem vagyok elégedett azzal, amit láttam, bevallom, többet vártam a csapatomtól. Rengeteget hibáztunk, támadásban és védekezésben is, a végén pedig még a lerohanásainkban is túl sok volt a pontatlanság."

Ha a Ferencváros nagyobb különbséggel nyer, nagyobb esélye lett volna a bajnoki címre, emiatt a csalódottság.

Most ugyanis így állnak, mindketten 46 pontot gyűjtöttek 24 forduló után.

Megspóroljuk a gyors fejszámolást vagy a számológépet: a Győrnél 253, a Fradinál 246 a különbség. Vagyis a Győr plusz hétben van. 

Nyilván az volt a fővárosiak terve, hogy hétnél kisebb különbségre szűkítik a hátrányt, és akkor még nyíltabb az utolsó két meccs.

Ami ráadásul kevéssel könnyebb a Győrnek, igaz a Fradi rápihenhet a két utolsó bajnokira (május 20. és 23. a két időpont), míg a győriek szombaton a női kézilabda Final Fourban érdekeltek, és a CSM Bukarest ellen igazán kemény elődöntőt vívnak.

A Kecskemétnek még van minimális esélye a bentmaradásra, a felsorolt négyből a Vác a legerősebb csapat, ezért mintha a Fradi sorsolása lenne a nehezebb.

Rovatok